У Кличка пояснили, чому демонтували тролей через Дніпро

У суботу в Києві державною адміністрацією спільно з балансоутримувачем території демонтовано тролей, який з'єднував Арку дружби народів і Труханів острів

У Кличка пояснили, чому демонтували трол…

Конструкція була встановлена ще влітку 2012 року та із жовтня 2016 року функціонувала без дозвільних документів, повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу КМДА.

"Будь-який подібний об'єкт – це об'єкт підвищеної небезпеки. Відсутність документів у цьому випадку – пряма загроза життю і здоров'ю мешканців та гостей столиці. Коли ми говоримо про безпеку людей – жодних компромісів бути не може", – сказав керівник апарату Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко.

Зазначається, що тролей – це сезонний об'єкт, який може функціонувати з травня до жовтня. Функціонування конструкції протягом усього року не має під собою підґрунтя. Для отримання дозволу на поновлення тролею, інвестору слід оформити усі документи, у встановленому порядку ввести його в експлуатацію та експлуатувати цей об'єкт за правилами.

Також Бондаренко зазначив, що представники державних установ неодноразово видавали приписи щодо призупинення роботи тролею, про демонтаж, просили надати дозвільні документи, але нічого не було виконано.

Нагадаємо, 4 березня невідомі молодики, які приховують обличчя і називаються працівниками "Благоустрою", "демонтували" популярний атракціон.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme