У Кернеса розповіли деталі загибелі дитини-переселенця

Переселенці, які живуть у харківському модульному містечку, не скаржилися на технічні несправності обладнання футбольного майданчику

Як передає Depo.Харків, про це сьогодні, 6 березня, під час брифінгу заявила заступник харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан.

"Не було ніколи ніяких звернень", - підкреслила вона.

За словами Горбунової-Рубан, за обладнанням футбольного майданчика стежили самі переселенці. До цього другі ворота з футбольного майданчика поламалися, й на футбольному полі залишилися одні ворота.

Заступник мера, посилаючись на слова самих переселенців, зауважила, що ці ворота раніше неодноразово падали. При цьому вона висловила переконання, що за життя та здоров'я своїх дітей відповідають дорослі.

Горбунова-Рубан підкреслила, що питання обслуговування, балансової приналежності та технічного стану обладнання зараз вивчається. Водночас, додала заступник мера, "майданчик – своєрідний подарунок німецької сторони модульному містечку".

Майданчик встановлювало підприємство з Києва, яке обрала німецька сторона.

Насамкінець Горбунова-Рубан додала, що загиблий виховувався в багатодітній, благополучній родині, яка з жовтня 2015 року проживала в модульному містечку. Родина до Харкова прибула ще до встановлення модульних будиночків. Хлопець проживав разом із бабусею та навчався в харківській школі №137.

Заступник мера наголосила, що міська влада надасть родині всю необхідну допомогу.

Як повідомляв Depo.Харків, інформація про подію, що сталася на проспекті Льва Ландау, надійшла до Слобідського відділу поліції 5 березня о 16:10.

За даними поліції, від пориву вітру ворота відірвалися та вдарили 14-річного хлопчика, який стояв на відстані близько двох метрів, по голові. Ворота були зварені в єдину конструкцію та не закріплені на футбольному майданчику.

Відомості про подію внесені до ЄРДР за ст. 115 (убивство з позначкою "нещасний випадок") та ст. 367 (службова недбалість) КК України. Слідство триває.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme