UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У центрі Миколаєва з'явилися "місця для обіймів"

Студенти встановили інтерактивні знаки, якими позначили "місця щасливих людей"

У центрі Миколаєва з'явилися "місця…

Студенти Української академії лідерства облаштували в Миколаєві "місця щасливих людей". Як це зробили, розповіли Depo.Миколаїв в прес-службі УАЛ.

Проект "Місця щасливих людей" втілили в життя Дмитро Доманський та Анастасія Блажко. На головній вулиці міста встановили чотири інтерактивних знаки.

Дмитро розповідає, що хотіли додати Миколаєву фарб та яскравості. "Одного вечора у нас з'явилась ідея, що саме ми можемо зробити для цього! Нашу ідею підтримав миколаївський підприємець Валентин Бельський – директор меблевої фабрики "Ренесанс", а ми взяли на себе креативну та практичну частину реалізації проекту. Так 3 березня на центральній вулиці Соборній з'явилося чотири вивіски, стилізованих під знаки дорожнього руху", - зазначив студент.

На знаках є написи "Місце для фото", "Зупинись і посміхнись", "Тільки щасливі люди можуть бачити цей напис", "Місце для обіймів".

Проект націлений на те, щоб зробити місто привабливішим та цікавішим. "Також наша активність є прикладом того, що маленькі ініціативи можна і потрібно впроваджувати, аби творити місто своєї мрії", - зазначають студенти.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme