UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Святковий запій: У "Л-ДНР" окупанти не просихають та пресують керівництво

На окупованій території Луганщини та Донеччини терористи без упину "святкують" і їхнє пияцтво все частіше приводить до з'ясування стосунків із російськими командирами

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на Головне управління розвідки МО України.

Повідомляється, що військовою "комендатурою" в окупованому Луганську затримано начальника протиповітряної оборони "3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка)" 1 АК, який організував для підлеглих жінок-військовослужбовців святкову вечерю зі спиртними напоями.

"У стані сильного алкогольного сп'яніння затриманий намагався чинити фізичний опір комендантському патрулю, який прибув на місце події", - йдеться у повідомленні.

На додачу було затримано ще двох військовослужбовців "2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ)" 2 АК, які напідпитку прийшли до штабу "бригади".

Також повідомляється, що весело гуляли окупанти й у Донецьку. Там затримали трьох п'яних військовослужбовців "9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ)" 1 АК, які розповідали старшим за званням все, що про них думають.

"Біля будинку проживання офіцерів штабу корпусу порушували громадський порядок, викрикували образливі заяви щодо "штабних щурів", які ховаються за спинами "справжніх чоловіків", - йдеться у повідомленні.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme