UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Сумський "маршрутник" возив сумчан "зарядившись" пивом

Громадянин тривалий час доводив, що він пасажир, але згодом зізнався, що саме він є керманичем маршрутки

Патрульні склали адмінматеріали на нетверезого водія маршрутки, який після зупинки "підзаряджався" пивом, повідомляє Depo.Суми.

Патрульні отримали повідомлення про водія маршрутного транспортного засобу, який перевозить пасажирів з ознаками алкогольного сп'яніння. За інформацією маршрутка їхала на свою кінцеву зупинку – вулицю Героїв Крут.

Патрулюючи вказану вулицю, екіпаж патрульних помітив вказаний транспортний засіб, який рухався у смузі зустрічних автомобілів.

Інспектори одразу послідували за ним. На кінцевій разом з пасажирами вийшов і сам водій. Чоловік ходив поблизу автівки та вдавав з себе пасажира.

Під час розмови з полісменами громадянин тривалий час доводив що він пасажир, але згодом все ж зізнався, що саме він керманич цієї маршрутки.

Водій погодився пройти освідування на алкотестері, і доки охоронці порядку готували прилад та шукали свідків, чоловік придбав та випив пляшку пива.

Освідування все ж провели, результат – 1, 99 проміле алкоголю.

Патрульні склали на чоловіка адмінпротокол за частиною 4 статті 130 (вживання водієм алкоголю після того, як транспортний засіб був зупинений на вимогу поліцейського, до проведення медичного огляду з метою встановлення стану сп'яніння) КУпАП.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme