Стали відомі нові подробиці справи рівненських лісівників

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на 112, у справі про корупцію в лісгоспах Рівненської області тривають допити і обшуки, відкрито кримінальне провадження.

У рамках справи затриманих у Рівненській обл. за звинуваченням у корупції директорів лісгоспів тривають допити і обшуки, відкрито кримінальне провадження. Про це повідомила співробітник департаменту захисту економіки Нацполіції Наталія Калиновська.

"Затримували їх співробітники управління захисту економіки в Рівненській області спільно з військовою прокуратурою в м. Рівному. Всі моменти, скільки часу діяла ця схема, хто ще був до неї залучений - це ще буде з'ясовуватись в ході досудового слідства. Наразі тривають процесуальні дії, в тому числі, допити та обшуки в рамках цього кримінального провадження", - повідомила вона.

Кримінальне провадження відкрито за ст. 368 (вимагання та одержання неправомірної вигоди). Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

На Рівненщині затримали десять "жирних" хабарників.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Рівне

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme