UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Савченко про владу Першотравенська: Про яку довіру можна говорити

Голова ОДА натякнув, якщо чиновники не вміють працювати, їм не місце на посадах

Савченко про владу Першотравенська: Про…

Голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко розкритикував владу Першотравенська, заявивши, що до неї немає довіри. Про це він написав у "Фейсбуці", повідомляє Depo.Миколаїв.

Савченко зазначає, що на "гарячу лінію" голови ОДА звернулася мешканка Першотравенська, яка поскаржилася на місцевий водоканал: "Бог терпів та нам велів", - відповіли у водоканалі жительці Першотравенська Ользі Муковіній, в якої вісім днів у будинку було відсутнє водопостачання. Така відповідь – це верх цинізму та неповаги до людей, які сьогодні іноді останні гроші віддають за комунальні послуги, та потребують елементарного – побутових умов для життя", - написав голова ОДА.

Він додає, що про довіри до влади Першотравенська немає: "Про яку довіру до влади Першотравенська після цього можна говорити?! Люди не ділять на водоканал, на перевізників, на міськраду. Для них винуватець один – влада! Казав і ще раз повторюю: не можете, не вмієте працювати – ідіть. Хто хоче працювати – залишайтеся. Але робіть на місцях так, щоб у громади було за що вам дякувати", - резюмував Савченко.

Судячи з опублікованої інфографіки, найбільше звернень на "гарячу лінію" за останній місяць, серед міст, надійшло з Вознесенська, серед районів найбільш проблемний Вітовський. Більше всього дзвінків стосується комунальних питань.

Нагадаємо, що з 12 жовтня Depo.ua називає Первомайськ Першотравенськом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme