Російських вояків у Сирії перевдягнули в "тканину останньої надії"

Експерти розпізнали в камуфляжі командувача російського угруповання в Сирії генерал-полковника Андрія Картаполова надміцний матеріал - кевлар

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Вести".

На думку фахівців, ця уніформа зовні відрізняється навіть від новітньої екіпіровки "Ратник". І, судячи з усього, є дослідним зразком. Ймовірно, російське військове керівництво в Сирії забезпечили бронекостмами нового покоління.

Кевлар, він же армідне волокно, - матеріал, який в п'ять разів міцніший за сталь. При цьому бронежилети на його основі набагато легше аналогів зі сталевими пластинами.

Приміром, бронежилет 6Б43, що входить в комплект "Ратник", захищає навіть на близькій відстані від куль стрілецької зброї, в тому числі бронебійних, осколків снарядів, мін, гранат і холодної зброї.

Він може застосовуватися у всіх кліматичних зонах, при температурах від -50 до +50 градусів.

Невипадково гендиректор ЗАТ "КШФ" Передова текстильниця ", що випускає бронежилети, Дмитро Брусков назвав цей матеріал" тканиною останньої надії ".

Нагадаємо, начальник управління бойової підготовки штабу Західного військового округу генерал-майор Петро Мілюхін отримав важкі поранення в боях за Пальміру в Сирії, а 21 лютого 2017 року четверо російських військових загинули і ще двоє були поранені в Сирії при підриві автомобіля на радіокерованому фугасі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme