UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Росіяни відправляють "Няшу" на психіатричну експертизу

Російські інтернет-користувачі закликають спікера Держдуми Росії В'ячеслава Володіна направити на психіатричну експертизу депутата Держдуми, колишнього "прокурора Криму" Наталію Поклонську

Відповідна інтернет-петиція авторства Володимира Гаранчука, набрала вже понад 1600 підписів на одному з російських сайтів петицій, передає Depo.ua.

"Н.В. Поклонська неодноразово проявляла ознаки психічних відхилень і захворювань, зараз вона заявила про "мироточення бюста Миколи 2". У зв'язку з тим, що депутатом Державної Думи не може бути особа, яка страждає на психічні захворювання, а також у зв'язку з тим, що Поклонська Н.В. є особою допущеною до відомостейЮ, що становлять державну таємницю, необхідно провести повноцінне медичне психіатричне обстеження Поклонский Н.В", – вважає автор петиції.

Він попросив голову Держдуми забезпечити дотримання вимог і обмежень, які накладаються на депутатів та забезпечити право на медичну допомогу Поклонскій, направши її на медичну психіатричну експертизу.

Нагадаємо, що на початку березня Поклонська заявила, що у Криму "замироточив" бюст останнього російського царя Миколи ІІ, за що й була одразу висміяна.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme