UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Полтавська облрада відмовилась розглядати питання щодо звільнення працівників КП "МШЕД"

На початку сесії голова облради Біленький вніс пропозицію про зняття цих питань з порядку денного, більшість депутатів підтримали цю пропозицію

Полтавська облрада відмовилась розглядат…

6 березня на пленарному засіданні чотирнадцятої сесії Полтавської облради сьомого скликання депутати повинні були розглянути питання щодо масового звільнення працівників КП "МШЕД" Полтавської міськради, повідомляє кореспондент Depo.Полтава.

З інформацією про ситуацію на підприємстві повинні були виступити директор Полтавського обласного центру зайнятості Катерина Клавдієва та начальник Управління Держпраці у Полтавській області Сергій Щербак.

Проте на початку сесії голова облради Олександр Біленький вніс пропозицію про зняття цих питань з порядку денного. Більшість депутатів підтримали цю пропозицію.

Нагадаємо, що Полтавська міська рада прийняла рішення про початок процедури ліквідації комунального підприємства "Міська шляхово – експлуатаційна дільниця", у функції якого входить охорона, нагляд, утримання і ремонт міських шляхів, вулиць, проїздів, площ, підземних переходів, відкритих і закритих ливньостоків і дренажів, забезпечення санітарно-гігієнічного стану цих об'єктів, а також задовільного руху по вулицям міста автотранспорту та пішоходів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme