UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На столичній Воздвиженці "кипить" незаконне будівництво

Будівництво компанії "Укрбуд" в урочищі Гончарі-Кожум'яки ведеться незаконно – земля під забудовою арештована, поліція розслідує кримінальні провадження за двома статтями

На столичній Воздвиженці "кипить" незако…

Про це заявив речник Нацполіції Ярослав Тракало, повідомляє Depo.Київ з посиланням на "Українську правду. Київ".

"На земельні ділянки накладено арешт. Рішенням суду та відповідних компетентних органів заборонено проведення будь-яких дій на будівельному майданчику", - наголосив він.

При цьому Тракало додав, що забудовник нехтує всіма норами закону.

"У рамках кримінального провадження поліція разом з прокуратурою проводять заходи щодо припинення цього незаконного будівництва і притягнення винних до відповідальності. Зокрема, неодноразово возили спецтехніку з будівельного майданчика, востаннє це було на минулому тижні", - сказав речник поліції.

Він запевнив, що поліція виїжджає за цією адресою і реагує постійно. "Але ми не можемо там перебувати цілодобово", - підсумував Тракало.

Нагадаємо, 27 січня 2017 року столична поліція заявила, що зупинила незаконне будівництво житлового комплексу "Подол-Град".

Водночас місцеві активісти повідомили, що в урочищі Гончарі-Кожум'яки будівельні роботи не зупинялись – зведення ЖК "Подол-Град" триває.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme