На околиці Києва палають луки

Суха трава вже горить так, як треба, але хто її підпалює, невідомо

На околиці Києва палають луки…

Про це повідомляє кореспондент Depo.Київ.

Зокрема, мешканці будинків по вулиці Милославській напередодні ввечері з вікон своїх квартир спостерігали за досить масштабною пожежею.

Так горіла трава на луках, що знаходяться через дорогу від будинків.

Варто зазначити, що такі пожежі трапляються тут постійно. Ніякої небезпеки дані пожежі не несуть, адже поряд немає жодного будинку.

Додамо, що столичні рятувальники також попереджають, що з настанням теплої та сухої погоди почалися серйозні трав'яні пожежі.

"Тільки за добу рятувальники чотири рази виїжджали на ліквідацію. Згоріло 5 га трави. Такі пожежі дуже небезпечні, адже крім шкоди, який продукти горіння завдають довкіллю, вогонь може поширитися і на будівлі", – йдеться в повідомленні ДСНС м. Києва.

Так, збільшилася кількість викликів на гасіння палаючої сухої трави: за останню добу в області було зафіксовано 45 таких випадків на загальній площі більше 46 га.

Займання виникали в Баришівському, Богуславському, Макарівському, Бородянському, Обухівському, Києво-Святошинському, Вишгородському та інших районах. Також гасили траву в районі міст Ірпінь, Фастів, Буча, Бориспіль, Кагарлик, Гостомель.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme