UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині приватне підприємство "нагріло" гроші на вугіллі для сільських шкіл

Угоду уклали після проведення тендеру, але вугілля не відповідало заявленій якості та технічним характеристикам

На Миколаївщині приватне підприємство "н…

Податкова міліція Головного управління ДФС у Миколаївській області виявила факт шахрайських дій з боку службових осіб приватного підприємства, які заволоділи бюджетними коштами, виділеними на поставку вугілля для опалення сільських загальноосвітніх шкіл. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі ДФС області.

Як стало відомо, службові особи приватного підприємства через процедуру проходження тендеру державних закупівель уклали договір з відділом освіти, молоді та спорту РДА на поставку вугілля на загальну суму 2,2 млн гривень. Але службові особи приватного підприємства придбали у постачальника неякісне вугілля за низькою ціною, привласнивши "зекономлені" державні кошти. Згідно з висновками проведеної експертизи, закуплене за державні кошти вугілля не відповідає технічним та якісним характеристикам, що визначені тендерною документацією.

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, що кваліфікується за ч. 2 ст.191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), що передбачає кримінальне покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п'яти років позбавлення волі або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme