UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині "погорілого" на хабарі адвоката посадили під домашній арешт

Адвокат вимагав 7 тисяч доларів у жителя Першотравенська для перекваліфікації злочину

На Миколаївщині "погорілого" на хабарі а…

У п'ятницю, 3 березня, у м. Першотравенську слідчі прокуратури області спільно з працівниками управління захисту економіки в Миколаївській області задокументували факт отримання адвокатом хабара в сумі 7 тисяч доларів, які він вимагав від місцевого мешканця за вирішення питання щодо перекваліфікації кримінального правопорушення. Йому обрали запобіжний захід. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі прокуратури області.

Кошти призначалися для зміни кваліфікації кримінального провадження, яким передбачено більш м'яке покарання. Того ж дня правоохоронця затримали в порядку ст. 208 КПК України.

З дотриманням вимог ст. 23 Закону України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність", які стосуються гарантій адвокатської діяльності, адвокату повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.27 та ч.2 ст. 369 КК України (співучасть у пропозиції, обіцянки або наданні неправомірної вигоди службовій особі). 4 березня слідчий суддя Центрального райсуду Миколаєва відносно підозрюваного обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Наразі досудове розслідування триває, проводяться слідчі (розшукові) дії, зокрема перевіряється інформація щодо причетності працівників правоохоронних органів до злочину.

Нагадаємо, що з 12 жовтня Depo.ua називає Первомайськ Першотравенськом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme