На Харківщині батько з сином вкрали чоловіка та запхнули його в багажник

Чоловіки отримали покарання з іспитовим терміном

Як передає Depo.Харків, вирок чоловікам 27 лютого ухвалив Красноградський районний суд Харківської області. Перший засуджений – інвалід другої групи, другий - помічник бурильника Хрестищинського відділення бурових робіт БУ "Укрбургаз" ПАТ "Укргазвидобування", син першого зловмисника.

Суд встановив, що 7 квітня 2016 року близько 15:00 засуджені на автомобілі ВАЗ 21099 на автодорозі Харків - Симферопіль - Алушта - Ялта зустріли знайомого. Потім вони поїхали на поле поблизу с. Копанки Красноградського району¸ щоб встановити місцезнаходження парубка, який проходив стажування в підсобному сільському господарстві "Україна" ФБУ "Укрбургаз" ПАТ "Укргазвидобування", де в цей час працювали робітники підприємства і вносили мінеральні добрива у землю. Приїхавши на вказане поле, зловмисники побачили, що на полі у службовому автомобілі "Нива Шевроле" перебуває потерпілий. Між ними виникла сварка.

Зловмисники витягнули жертву з авто та почали бити. Після цього вони схопили парубка за куртку, припідняли та дотягнули до власного авто, де заштовхали потерпілого в багажник.

Порушники направилися до с. Олександрівка Зачепилівського району, де неподалік від лісосмуги дістали жертву, поставили на коліна біля авто та продовжили бити, погрожуючи фізичною розправою його близьким родичам.

В цей момент жертві вдалося втекти. По дорозі він втратив свідомість, але підвівся та добіг до одного з будинків, мешканці якого викликали медиків та поліцію.

Крім того, другого підсудного звинуватили в крадіжці паспорта та водійських прав потерпілого.

Засуджені та прокурор уклали угоду про визнання винуватості у скоєнні злочинів за ч.2 ст. 146 КК України та ч. 3 ст. 345 КК України та узгодили покарання.

Суд угоду визнав та призначив першому засудженому покарання у вигляді одного року обмеження волі з іспитовим терміном в один рік, другому - обмеження волі строком на два роки з іспитовим терміном в один рік.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme