UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Москаль вкотре "проїхався" по новій поліції: На цей раз через "біціґлі"

В Ужгороді та Мукачеві велосипеди крадуть майже на 50 відсотків більше 

Москаль вкотре "проїхався" по новій полі…

Про це йдеться на сайті голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, пише Depo.Закарпаття.

"За три місяці підготовки нового патрульного поліцейського неможливо навчити затримувати кілерів, знешкоджувати бандформування, розкривати замовні вбивства чи інші тяжкі злочини. Таких професійних знань вони ніколи не будуть мати, і їх від них ніхто не вимагає. Однак розкрити крадіжку біціґлів (велосипеда) чи спіймати квартирного злодія патрульні поліцейські не те, що можуть, а зобов'язані", – заявляє Москаль.

За словами губернатора, якщо протягом 2015 року (ще до створення Нової патрульної поліції) в Ужгороді було викрадено 173 велосипеди, то в 2016 – аж 256 (тобто на 48% більше). Схожа картина і в Мукачеві: у 2015-му – 64 викрадень велосипедів, а в 2016-му – 89, що на 39 відсотків більше.

Так само різко збільшилася й кількість квартирних крадіжок. У 2015 році в Ужгороді було скоєно 75 квартирних крадіжок, а в 2016-му – 120 (плюс 60 відсотків). У Мукачеві в 2015-му скоєно 78 квартирних крадіжок, а в 2016-му – 96 (ріст на 23 %).

"Я розумію, що відзняти на відео і виставити в Youtube неправильно припарковану машину чи якогось начальника, що сів напідпитку за кермо, прихильно сприймається інтернет-спільнотою. Але це не може бути показником ефективності для правоохоронного органу, справжній показник – це зменшення злочинності й спокій на вулицях і в домівках. А з цим у Нової патрульної поліції повний провал", - вважає очільник Закарпатської ОДА.

Нагадаємо, нещодавно Москаль заявив, що нова патрульна поліція провалила на Закарпатті роботу з профілактики аварійності на дорогах.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme