Мораес вже критикує Реброва після відходу з "Динамо"

Нападник київського "Динамо" Жуніор Мораес, який перейшов у оренду до китайського "Тяньцзінь Цюаньцзянь", згадав про скандальний епізод в матчі проти "Шахтаря"

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на телеканал "Футбол". Мораес прокоментував свою 5-матчеву дискваліфікацію, яку отримав за бійку в поєдинку з "Шахтарем" в грудні минулого року, а також натякнув на невдоволення тренером "Динамо" Сергієм Ребровим після того епізоду.

"Якщо переглянути той епізод, то я не бився, не бив кулаками, як в боксі, а тільки відштовхував суперника. Повністю визнаю свою помилку. Я винен. Хочу ще раз вибачитися і перед суперниками, і перед своєю командою. Це для мене повчальний урок.

Але 5 матчів поза футболом - це занадто суворе покарання. Пам'ятаєте масову бійку в матчі "Шахтаря" і "Динамо" рік тому? Тоді навіть запасні гравці вибігли на поле. І як покарали Степаненка і Ярмоленка? Відсторонили на три матчі. Чому мене дискваліфікували на п'ять, якщо я навіть не бився, а штовхався?

У тій грі була моя помилка, але не тільки вона зламала гру. Помилялися всі. Якщо ти тренер, то повинен звичайно ж вказувати на прорахунки, але це повинно залишатися в роздягальні. Не можна знищувати гравця перед журналістами", - заявив Мораес.

Читайте також: Чому оренда Мораеса в Китай – ідеальний бізнес для Суркіса

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme