UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївському "серійному" грабіжнику загрожує до 12 років в'язниці

Чоловік проникав до приміщень магазинів та, погрожуючи зброєю, викрадав гроші та інше майно 

Миколаївському "серійному" грабіжнику за…

У Миколаєві завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 26-річного мешканця міста, який обвинувачується у п'яти розбійних нападах. Про це Depo.Миколаїв повідомили у прокуратурі.

Досудовим розслідуванням встановлено, що в період грудня 2016 – січня 2017 років обвинувачений проникав до приміщень магазинів Миколаєва, де погрожуючи застосуванням пневматичної зброї, викрадав грошові кошти та інше майно.

Завдяки скоординованим діям працівників прокуратури та поліції за підозрою у скоєнні злочинів 14 січня зловмисника було затримано. З урахуванням зібраних доказів йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч.3 ст. 187 КК України(напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу (розбій), поєднаний із проникненням у інше приміщення). Рішенням слідчого судді стосовно вказаної особи обрано запобіжний захід тримання під вартою.

Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті. За вчиненні злочини йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme