UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївські школярі готуються до Всесвітніх зимових ігор спеціальної олімпіади

Миколаїв на олімпіаді представлятимуть учні Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 2

Миколаївські школярі готуються до Всесві…

Учні Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №2 візьмуть участь у Всесвітніх зимових іграх спеціальної олімпіади. Про це Depo.Миколаїв повідомили у Миколаївській облдержадміністрації.

З 14 по 25 березня в Австрії відбудуться ХІ Всесвітні зимові ігри спеціальної олімпіади. Ця подія збере 3000 спортсменів і 1100 тренерів зі 110 країн світу. Ігри Спеціальної олімпіади стануть найбільшим спортивним та гуманітарним заходом 2017 року. "Рух Спеціальної олімпіади спрямований на створення світу, який приймає та поважає кожну людину, незалежно від її особливостей, – світ інклюзії та взаємної поваги", - йдеться в повідомленні.

До складу української делегації входять 18 спортсменів та п'ять тренерів, які представлятимуть державу в трьох видах спорту: гірських лижах, лижних перегонах та хокею на підлозі. Команда з хокею на підлозі повністю складається з учнів Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 2. Головним тренером є директор школи Анатолій Ковтун, тренером – Сергій Затонов.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme