UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Мелітопольські волонтери привітали жінок-військовослужбовців

Волонтери з Мелітополя вручили подарунки жінкам-військовослужбовцям

Мелітопольські волонтери привітали жінок…

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на "МВ".

У минулі вихідні мелітопольські волонтери відвезли корисні і смачні подарунки військовослужбовцям 56 і 30 бригад. Крім традиційних передач хлопцям, що зі зброєю в руках захищають Україну на Сході країни, в цей раз у волонтерів була ще й особлива місія. Мелітопольські школярі зібрали передачу для жінок-медиків військового шпиталю.

"У лютому я була запрошена в початкову школу на тренінг, в якому брали участь педагоги Запорізької та Черкаської областей "Об'єднаймося заради миру". Проміжним результатом цього заходу стала посилка від вчителів, батьків і учнів шкіл №№ 2, 15, 16 і 22. Педагоги змогли за власною ініціативою організувати своїх вихованців і за 3-4 дні зібрати необхідну для госпіталю: засоби гігієни, шампуні, рідке мило і найприємніше: листівки з побажаннями для найкращих жінок", - розповіла волонтер Людмила Шведюк.

Крім того, "Небайдужі" доповнили посилку: ковдри для евакуації поранених, білизна, фрукти - все дуже в нагоді.

Допомогти військовослужбовцям можна, перерахувавши кошти волонтерам карта Приватбанку: 5168 7556 1982 8243 (гривня) Шведюк Людмила Детальніше про те, чим можна допомогти, по тел. 050 456-06-98, 067 722-36-24.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme