UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Коровій переконаний, що підвищення "мінімалки" спрацювало

Керівник області каже про зростання надходжень до бюджету 

Голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій розповів про зростання надходжень до бюджету за перші два місяці поточного року. Про це повідомляє прес-служба ОДА, передає Depo.Вінниця.

Під час наради з керівниками департаментів та служб регіону голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій розповів про позитивну динаміку надходжень.

"Податок на доходи фізичних осіб до відповідного періоду минулого року склав + 59 %. Податок на прибуток підприємств комунальної власності зріс удвічі. На 10 % зросли надходження податку на прибуток підприємств всіх форм власності. І в цілому обласний бюджет зріс за 2 місяці в межах 60 % до відповідного періоду минулого року", - повідомив Валерій Коровій.

Суттєве зростання доходів, за інформацією голови ОДА, спостерігається і на районному рівні. До прикладу, в Крижопільському районі надходження удвічі більші, ніж торік, в Оратівському – приріст становить 97 %, у Хмільницькому – 87 %, в Чернівецькому – 81 %, в Ямпільському – 77 %.

"Це свідчить про те, що механізм, пов'язаний із підвищенням мінімальної заробітної плати, спрацював", - підкреслив керівник Вінниччини.

Щоправда, наскільки вплинуло зростання "мінімалки" на малий та середній бізнес та чи не призвело це тінізації доходів, у прес-службі не уточнюють.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme