Ходаковський показав, як бойовики знищили вежу на шахті Бутівка (ВІДЕО)

У мережі з'явилося відео падіння покинутого вентиляційного ствола шахти "Бутівка", розташованої в районі промислової зони Авдіївки Донецької області.

Як передає Depo.Донбас, відео було опубліковане 5 березня на ресурсах підконтрольних бойовикам.

На відео бойовики стверджують, що споруда завалилася внаслідок обстрілу з боку українських позицій. У той же час опальний ватажок "ДНР" Олександр Ходаковський на своїй сторінці у соцмережі повідомив, що цей ствол щахти знищили бойовики, бо звідти українські бійці коригували свій вогонь.

"Не важливо, де і коли це сталося - не станемо видавати військову таємницю, але дуже вже нас дістала ця споруда, з якого противник вів по нам снайперський вогонь і здійснював коригування своєї артилерії. Більш не буде", - написав Ходаковський.

Як повідомлялося у прес-центрі штабу АТО, що руйнування решток споруд на території шахти "Бутівка" сталися 27 лютого, коли терористи накрили її вогнем. Тоді українським бійцям вдалося витягти український прапор з-під решток шахти.

Тоді ж з'явилися й фото руїн, що залишилися від шахти, яку впродовж 2,5 років бойовики обстрілюють майже щоденно.

Нагадаємо, що 5 березня бойовики знову обстрілювали район шахти "Бутівка" з танків. За добу бойовики 54 рази обстріляли ЗСУ, двоє наших військових поранено, троє травмовано.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme