UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Фестиваль вина у Берегові : Рятувальники провели акцію "Запобігти. Врятувати. Допомогти"

Співробітники ДСНС розповіли про пожежі та надзвичайні ситуації, що трапилися на території району, а також випадки травмування дітей внаслідок цих подій

Фестиваль вина у Берегові  : Рятувальник…

Про це пише Depo.Закарпаття.

Минулі вихідні було велелюдно у центрі м. Берегово, де щороку на початку весни проходить Міжнародний фестиваль вина. На цей захід запросили багато поважних гостей не лише із України, а із-за кордону. Не оминули цей чудовий фестиваль й місцеві рятувальники. Вогнеборці 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово провели громадську акцію "Запобігти. Врятувати. Допомогти".

Співробітники ДСНС розповіли про пожежі та надзвичайні ситуації, що трапилися на території району, а також випадки травмування дітей внаслідок цих подій. Нагадали про правила поведінки під час весняно-літнього пожежонебезпечного періоду. Особливу увагу людей бійці ДСНС акцентували на правилах поводження в екосистемах краю. Сьогодні Закарпаття вже потерпає від пожеж сухостою та чагарників, хоча природа ще особливим теплом не радувала. Лише за минулі вихідні (4-5 березня) із 42 пожеж, що зафіксовані в області, 37 виникло в екосистемах краю.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme