Цинізм від Ахметова: Тисячі загиблих українських Героїв, а Денисов "не пробачить" "Донбас Арену"

Директор каналів "Футбол 1" та "Футбол 2" Олександр Денисов у авторській програмі "Великий футбол" прокоментував захоплення боєвиками так званої "ДНР" стадіону "Донбас Арена"

Журналіст Depo.Сектор
Цинізм від Ахметова: Тисячі загиблих укр…

Про це повідомляє Depo.Сектор.

З початку антитерористичної операції загинули 1767 мирних жителів Донбасу. Поранення отримав 2871 цивільний – офіційні дані Генштабу станом на лютий 2017 року.

Бойові втрати Збройних сил України за цей період склали 2197 осіб – загиблими і близько 8 тисяч – пораненими - офіційні дані Генштабу станом на лютий 2017 року.

В грудні 2016 року ООН звітувала, що більше 32 тисяч українців стали жертвами конфлікту на Донбасі. За їхніми даними, за 2,5 роки війни – до 15 листопада 2016 року – загинули 9733 особи та майже 23 тисячі зазнали поранень.

А тим часом в ЗМІ Ріната Ахметова - телеканали "Футбол 1/2" ображаються на бойовиків через "Донбас Арену".

"Загарбники включили освітлення на "Донбас Арені", цинічно граючи на почуттях вболівальників. Вони там збираються грати в футбол. Можу сказати не тільки як ведучий програми, а й вболівальник "Шахтаря" - тим, хто захопив "Донбас Арену", не потрібен мир, їм не потрібен "Шахтар", вони не чекають його повернення. Вони хочуть знищити останні символи колишнього мирного життя Донбасу, хочуть знищити головний символ Донбасу - донецький "Шахтар".

Зараз вони забирають у нас не "Донбас Арену" - вони забирають у нас останню надію. Вони ріжуть душу вболівальників без наркозу - особисто я їм цього ніколи не пробачу", - заявив Денисов.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme