Британці зробили багаторазові "розумні" презервативи з датчиком

"Розумний" виріб веде статистику статевого життя за різними параметрами і передає всі дані по Bluetooth на мобільний

Компанія British Condoms почала приймати попередні замовлення на насадки для презервативів, які перетворюють їх на подобу фітнес-трекерів для статевого життя, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на N+1.

Незважаючи на різні розробки в цій області, презервативи залишаються найпопулярнішими чоловічими контрацептивами і засобом профілактики захворювань, що передаються статевим шляхом. У боротьбі з конкурентами виробники презервативів експериментують з їх щільністю, формою, кольором, запахом, смаком і навіть роблять ім ручки для зручного одягання. Однак забезпечити їх електронної "начинкою" до сих пір спроб не робилося.

Розроблена British Condoms насадка i.Con - це гумове кільце, яке вдягається на презерватив. У ньому знаходиться наночіпи і датчики, з'єднані вуглецевим волокном. Пристрій призначений для багаторазового використання (гарантія дається на рік) і заряджається через порт microUSB. Однієї зарядки вистачає на шість-вісім годин активного використання.

Відповідно до опису i.Con, виріб здатний реєструвати такі дані: тривалість, частоту, кількість статевих зв'язків і кількість різних прийнятих поз в тиждень, місяць і рік; кількість і середню швидкість фрикцій під час статевого акту; окружність ерегованого пеніса; температуру і кількість калорій, витрачених під час сексу.

Після закінчення статевого акту дані з i.Con передаються через Bluetooth на спеціальний додаток в мобільні пристрої. Це дає можливість зберігати дані анонімно або ділитися ними з іншими користувачами виробів, а також стежити за їх динамікою і вести статистичний облік.

Як стверджує виробник, i.Con малопомітний і невідчутний при використанні. Для підгонки розміру пристрій оснащений спеціальною стрічкою. Його вартість при передзамовлення становить 59,99 фунтів стерлінгів (близько 74 доларів).

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme