Бойовики маневрують на Світлодарській дузі, а "стахановська банда" провокує мінометними нальотами

На Світлодарській дузі бойовики маневрують уздовж фронту на певних обмежених ділянках і ведуть серіями вогонь по передових позиціях сил АТО

Про це повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

За його даними, на цій ділянці фронту з боку ворога працюють танки, на південний схід від Луганського і на схід від Троїцького - бронегрупи (танки + 1-2 БМП-2). "Одночасно активно працюють 82-мм міномети і АГС-ки (в зв'язці, намагаючись знизити ймовірність застосування українськими військами ПТ-засобів)", - інформує Тимчук.

Крім того, він повідомив, що Стахановське угруповання окупантів "обробляло" північно-західний "кут" зони відповідальності "2-го АК ЛНР". "Кілька коротких мінометних нальотів (120 і 82-мм) по позиціях ЗСУ, на північний схід від Попасної кілька дрібних піхотних груп противника намагалися зблизитися з позиціями ЗСУ для обстрілів, в районі Станиці Луганської і Жовтого - нічні обстріли зі стрілецької зброї, епізодично - АГС-17", - повідомив керівник групи "ІС".

За Кримським в полях фіксувалося кілька одиночних розривів 122-мм снарядів.

Нагадаємо, на початку березня фіксувалося чергове загострення ситуації в районі Світлодарської дуги. Під час бойових дій сили АТО знищили розвідгрупу бойовиків.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme