UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Астронавт показав, як виглядають єгипетські піраміди з космосу

Астронавт Європейського космічного агентства (ESA) Том Песке поділився фотографіями з видом на єгипетські піраміди з космосу, зроблені на МКС

Знімки він опублікував у Twitter, передає Depo.ua.

Як стверджує сам астронавт, знайти піраміди з космосу було дуже непросто, оскільки вони виявилися найменшими об'єктами з усіх пагорбів в цій країні.

При цьому він зазначив, що не впевнений в тому, що в об'єктив його камери потрапили найбільші піраміди Єгипту.

Піску пообіцяв своїм передплатникам, що постарається зробити знімки ще раз і обов'язково саме найбільших пірамід.

Астронавт розповів, що зробив фотографію з борту МКС, але тільки після повернення на Землю виклав її в Мережу.

Користувачі Twitter в захваті від фотографії. Як вони стверджують, вид зачаровує і від нього неможливо відвести погляд. Вони активно роблять репости знімка і залишають свої коментарі під фото.

Астронавт Том Песке, що розмістив фото з мережі, є наймолодшим співробітником Європейського космічного агентства (ESA), працює на МКС на посаді бортінженера. Космічний політ Тома Песке стартував 17 листопада 2016 року. 39-річний вчений відправився на МКС з космодрому Байконур в складі міжнародної експедиції, в якій беруть участь російські космонавти і американські астронавти.

Как утверждает сам астронавт, найти пирамиды из космоса было очень непросто, поскольку они оказались самыми маленькими объектами из всех возвышенностей в этой стране.

При этом он отметил, что неуверен в том, что в объектив его камеры попали самые большие пирамиды Египта.

Песке пообещал своим подписчикам, что постарается сделать снимки еще раз и обязательно именно самых больших пирамид.

Астронавт рассказал, что сделал фотографию с борта МКС, но только после возвращения на Землю выложил ее в Сеть.

Пользователи Twitter в восторге от фотографии. Как они утверждают, вид завораживает и от него невозможно отвести взгляд. Они активно делают репосты снимка и оставляют свои комментарии под фото.

Астронавт Том Песке, разместивший фото с сети, является самым молодым сотрудником Европейского космического агентства (ESA), работает на МКС в должности бортинженера. Космический полет Тома Песке стартовал 17 ноября 2016 года. 39-летний ученый отправился на МКС с космодрома Байконур в составе международной экспедиции, в которой принимают участие российские космонавты и американские астронавты.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme