UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Мукачеві 20-річна дівчина намагалася стрибнути з мосту

Дівчину врятували троє хлопців, які саме йшли мостом

У Мукачеві 20-річна дівчина намагалася с…

Інцидент стався близько 22:30, 4 березня, на мосту, який сполучає мікрорайон Росвигово (вулиця Ужгородська) та центральну частину міста (вулиця Беляєва), пише Depo.Закарпаття з посиланням на Mukachevo.net.

Дівчина віком близько 20 років перелізла через перила і стояла, тримаючись за них. Її врятували троє хлопців, які в цей час саме йшли мостом: один з хлопців спіймав дівчину за руку і не відпускав, допоки двоє друзів не допомогли йому перетягнути дівчину через перила назад, на пішохідну частину мосту. Хлопці з іншими очевидцями дочекалися разом з дівчиною патрульних, намагаючись її заспокоїти.

Водночас, дівчина пояснювала, що начебто не планувала стрибати, точніше наголошувала, якщо би хотіла стрибнути, то стрибнула.

З'ясувалося, що дівчина не вперше намагається таким чином привернути до себе увагу: одного разу, зі слів патрульних, саме цю дівчину вже начебто "знімали" з даху багатоповерхівки.

За попередньою інформацією, яку з'ясували на місці патрульні, вона має певні психічні розлади і перебуває на обліку в лікарні.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme