У Києві активісти принесли похоронний вінок до ресторану депутата ради "ЛНР"

Переселенці з Луганська і Донецька спільно з ветеранами АТО вийшли з протестом до ресторану "Город" фактичною власницею якого є депутат народного ради ЛНР Зінаїда Найден

Відео акції опубліковане в YouTube, передає Depo.ua

Щоб нагадати українцям про те, звідки взялися гроші у сім'ї Найден на відкриття бізнесу в центрі столиці організатори акції провели невеликий флеш-моб.

Активісти принесли до входу в ресторан похоронний вінок і зав'язали траурну стрічку. Після чого, під звуки "гімну ЛНР" організатори пікету залили томатним соком хліб (хліб - основне джерело доходу Зінаїди Найден.

Під час бойових дій на Донбасі, Найден будучи директором хлібокомбінату вдалося монополізувати цю галузь).

Адміністрація ресторану підготувалася до акції протесту не гірше за самих організаторів. Всередині закладу не поспішаючи сьорбали чай хлопці спортивної зовнішності, а через дорогу стояла група молодих людей уважно спостерігала за учасниками протесту.

Організатори пікету заявили, що такі акції біля стін елітного закладу будуть проходити часто. Ця заява явно не сподобалося присутнім молодим людям, які практично відразу підійшли до організатора і спробували силоміць відібрати звукове обладнання і плакати.

Незважаючи на те, що всі ці події відбувалися на очах у правоохоронців, молодим людям все-таки вдалося відібрати обладнання та розірвати відібрані плакати. Варто відзначити, що поліцейські усвідомивши свою помилку швидко зреагували і повернули викрадене законному власнику.

Нагадаємо, журналіст Всеволод Філімоненко знайшов у центрі Києва ресторан, який належть депутату "народної ради ЛНР" Зінаїді Найден.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme