UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Стало відомо, коли Трамп підпише новий міграційний закон

Президент США Дональд Трамп має намір підписати новий міграційний закон, що обмежує в'їзд в США, 6 березня

Про це повідомили високопоставлені чиновники в вашингтонської адміністрації, передає Depo.ua з посиланням на Politico.

Джерела стверджують, що головний стратег Білого дому Стівен Беннон обговорював новий документ з представниками Міністерства юстиції та Міністерства внутрішньої безпеки, частині співробітників МВБ дано розпорядження у понеділок, 6 березня, працювати з дому.

У той же час співрозмовники видання не змогли повідомити, чим новий президентський указ буде відрізнятися від підписаного в січні, дію якого було заблоковано федеральними суддями.

Нагадаємо, 27 січня Трамп підписав указ про посилення міграційної політики. Документ забороняє громадянам з семи мусульманських країн в'їзд в країну на 90 днів, а на 120 днів обмежує прийом біженців. Як пояснив американський президент, указ потрібен для того, щоб тримати радикальних ісламських терористів поза США.

Міжнародні IT-компанії, вчені, світові лідери і ООН засудили імміграційне рішення Трампа.

4 лютого Федеральний суд в Сіетлі (штат Вашингтон) призупинив дію указу Трампа, який припиняє прийом біженців та видачу віз громадянам семи держав, населених переважно мусульманами.

23 лютого ЗМІ повідомили, що в Адміністрації президента США Дональда Трампа підготували новий імміграційний указ, який допоможе прискорити висилку нелегальних мігрантів з країни.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme