UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Правоохоронці розшукують більше півтисячі одиниць зброї

В Україні розпочалася цільова оперативно-профілактична операція "Зброя та вибухівка"

Правоохоронці розшукують більше півтисяч…

На території України розпочалася цільова оперативно-профілактична операція "Зброя та вибухівка", повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на сайт Нацполіції.

Вже з 20 лютого Нацполіція перевірила майже 200 тисяч власників зброї, анулювавши понад 500 дозволів.

За результатами перевірки, виявили 140 фактів крадіжок, втрат або нестачі мисливської зброї, ще понад півтисячі одиниць зброї – розшукується.

Зафіксували поліцейські понад 5 тисяч фактів порушення правил зберігання мисливської зброї та пристроїв. 6,4 тисячі власників – притягнено до адміністративної відповідальності.

Наразі правоохоронці розпочали загальнодержавне відпрацювання з вилучення зброї з нелегального обігу, яке триватиме до 24 березня – з метою стабілізації криміногенної обстановки, протидії злочинності, а також виявлення та вилучення з незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки.

Паралельно в Україні триває підготовчий етап міждержавної цільової оперативно-профілактичної операції за участю правоохоронних та інших зацікавлених органів України, Республіки Молдови, Румунії, інших прикордонних країн Євросоюзу.

Ця міждержавна операція має на меті виявлення та перекриття каналів контрабандного переміщення вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухівки, радіоактивних, хімічних, біологічних, ядерних матеріалів, а також наркотичних засобів і прекурсорів через державний кордон України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme