Поліція відкрила справу за блокування залізниці у Конотопі

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом блокування залізничного сполучення в Конотопі

Поліція відкрила справу за блокування за…

Про це повідомляють у прес-службі Національної поліції, передає Depo.ua.

"Виробництво відкрито за ст. 279 ч. 1 КК України - "Блокування транспортних комунікацій шляхом перешкоджання або іншим способом, який порушив нормальну роботу транспортних засобів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у відомстві, до правоохоронців звернулися працівники відділення "Укрзалізниці", які повідомили про завдання збитків, спричинених зупиненням вантажних поїздів.

Також у відомстві повідомляють, що в результаті дій учасників блокади були зупинені два українських вантажних поїзди. Один - на чотири хвилини, а другий - більш ніж на годину. У зв'язку з цим поліцейські закликали учасників акції вирішувати питання виключно в правовому полі, припинити блокувати рух поїздів і здійснювати заходи без порушень закону і громадського порядку.

Нагадаємо, 5 березня стало відомо, що учасники блокади Донбасу відкрили новий "редут" у місті Конотоп Сумської області.

Як відомо, з 25 січня ветерани АТО і, зокрема, деякі нардепи Володимир Парасюк та Семен Семенченко, перекрили ділянку залізниці Луганськ - Попасна в рамках торгової блокади окупованих регіонів Донбасу. Внаслідок цього було заблоковано рух 12 поїздів із загальною кількістю 700 вагонів. Згодом у районі міста Попасна Луганської області невідомі порізали рейки.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme