UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині тепер можна записатися онлайн до Центрів надання адмінпослуг

В "електронну чергу" на зручний час та день можна встати в усіх районних ЦНАПах області

На Миколаївщині тепер можна записатися о…

На Миколаївщині в центрах надання адмінпослуг (ЦНАП) спростили процедуру та вирішили подбати для зручніть громадян, щоб уникати черг: тепер можна записатися на прийом в онлайн-режимі на будь-який зручний день та час згідно з графіком роботи обраного центру. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі міськради.

Попередній запис на прийом до адміністратора центру здійснюється через "Особистий кабінет" на Порталі адміністративних послуг Миколаївської області. Зареєстровані користувачі мають можливість отримувати онлайн-послуги: електронні консультації, попередній запис на прийом у ЦНАП, подання заяви на отримання послуг в електронному вигляді.

Прийом відвідувачів за попереднім записом здійснюється у заплановані день та час виключно за наявності документа, що посвідчує особу. "Для отримання адміністративної послуги необхідно мати всі необхідні документи. У розділі "Корисні поради" особистого кабінету також можна ознайомитись з інструкціями щодо реєстрації користувача та отримання консультації в "Особистому кабінеті", - йдеться в повідомленні.

Попередній онлайн-запис на прийом здійснюється в усіх районних Центрах надання адміністративних послуг Миколаївської області. З детальними інструкціями можна ознайомитися на Порталі адміністративних послуг Миколаївської області.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme