UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві пішохода посеред вулиці підстрелив водій ВАЗа

Чоловік переходив дорогу по пішохідному переходу, коли на нього ледь не наїхало авто 

У Миколаєві пішохода посеред вулиці підс…

Правоохоронці затримали чоловіка, який спричинив вогнепальне поранення миколаївцю прямо посеред вулиці. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

У п'ятницю, 3 березня, близько 21:00 до Заводського відділу поліції надійшло повідомлення, що до лікарні доставили 35-річного чоловіка з вогнепальним пораненням обличчя, здійснене зброєю травматичної дії. Зі слів постраждалого, тілесні ушкодження він отримав від невідомого чоловіка, на перехресті вулиць Генерала Карпенка та Білої.

Як розповів потерпілий, близько 21:00 він перетинав проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу, коли побачив, як до нього стрімко наблизився "ВАЗ". Водій зробивши різкий маневр, ледь не наїхав на чоловіка. Останній у відповідь вдарив рукою по задньому пасажирському склу авто. У цей момент машина зупинилася, з неї вийшов водій, який тримав у руці предмет, схожий на пістолет. Здійснивши постріл в бік пішохода, зловмисник сів назад до автомобіля й поїхав по вул. Генерала Карпенка у напрямку зупинки "1 КП".

Правоохоронці, дізнавшись прикмети зловмисника та напрямок, куди поїхав автомобіль, розпочали його пошуки. Поліцейські встановили місцезнаходження особи, яка обґрунтовано підозрюється у вчиненні зазначеного злочину. Ним виявився 29-річний мешканець Миколаєва.

Наразі за даним фактом триває досудове слідство, встановлюються всі обставини. Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 4 ст. 296 КК України "Хуліганство", санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. Автомобіль вилучили, на нього накладено арешт.

Правоохоронці звертаються до громадян, які стали випадковими свідками події, або володіють інформацією, яка може бути корисна слідству, повідомляти до Заводського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області за адресою: м. Миколаїв, вул. Біла, 44, або за телефонами: (0512) 34-11-98, 34-30-11 та 102.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme