UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Адвокат розповів про нічні митарства Насірова лікарнями Києва

Відстороненого голову ДФС Романа Насірова з Солом'янського райсуду міста Києва, де йому обирали запобіжний захід, лише о третій ночі доставили до "Феофанії"

Про це перед засіданням суду заявив адвокат Насірова, передає Depo.ua.

"До лікарні ми потрапили тільки о третій годині ночі. ні один заклад не хотів приймати Романа, хоча було повідомлено, що він їде до "Феофанії". НЕ хотіли приймати тільки на тій підставі що він перебуває в іншій длікарні на стаціонарному лікуванні. Сьогодні зранку Романові навіть не зробили ніяких процедур, не дозволили зробити. Знову під розписку забрали з лікарні і направили до суду. Фактично він відпочивав тільки п'ять годин", - сказав він.

І додав, що Насіров провів ніч у "Феофанії" в реанімаційному відділенні.

Нагадаємо, Насірова вже доставили до Солом'янського райсуду міста Києва для обрання йому запобіжного заходу.

2 березня 2017 року детективи НАБУ вручили голові ДФС Роману Насірову повідомлення про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України - "зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки".

У НАБУ заявляли, що Насіров затриманий у Феофанії під час проведення обшуку у рамках розслідування газової справи". За даними нардепа Андрія Журжія, у голови ДФС стався інфаркт.

Слідство вважає, що Насіров протягом 2015 - 2016 років в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку ухвалювати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

САП наголошує, що дії Насірова завдали державі збитків на суму 2 мільярди гривень та вимагає взяти його під варту та звільнити з ДФС.

Адвокати Насірова повідомили журналістам, що голові ДФС роблять операцію, також з'явилося його фото у лікарні.

Пізніше було опубліковане відео того, як детективи НАБУ проривалися у лікарню на зачитували підозру Насірову.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme