UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Жертвою "доларових" шахраїв на Тернопільщині став 72-річний дідусь

Шахраї обібрали старенького, скориставшись його наївнісю і добротою, на понад 100 тисяч гривень

Жертвою "доларових" шахраїв на Тернопіль…

Невідомі шахраї виманили у 72-річного мешканця райцентру Ланівці понад 100 тис. гривень, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ГУ НП в тернопільській області.

Невідома іномарка зупинилася на вулиці, водій запитав у пенсіонера дорогу до місцевої лікарні. Той почав пояснювати як дістатися до медзакладу, а пасажир авто попросив сісти до машини та показати.

Вже в салоні старенький дізнався, що в лікарні знаходиться товариш одного з незнайомців. Слово за словом дійшло і до фінансів. Для правдивості один з шахраїв навіть зімітував розмову з лікарем та заяви,в що необхідно заплатити гроші за операцію негайно.

Незнайомці попросили обміняти євро на долари. Додали, що вже ввечері повернуть готівку, а операцію слід оплачувати негайно. Жертва шахрайства повірив і вже вдома просто в руки віддав 400 доларів в руки пройдисвітам. Шахраї підгледіли, звідки господар брав готівку і поки один забалакав старого, інший витяг решту зі сховку.

Дідусеві залишили пару купюр євро та різані папірці. Про обман пенсіонер поспішив розповісти поліцейським. За фактом шахрайства відкрили кримінальне провадження.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme