UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Ужгороді через пошкодження газопроводу без газу залишилось понад 20 вулиць

Через відключення газу відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ужгородської міськради

В Ужгороді через пошкодження газопроводу…

Про це повідомляють в обласній поліції, пише Depo.Закарпаття.

Учора ввечері, 3 березня, через пошкодження газопроводу на вул. Дмитра Донського в Ужгороді без газу залишилися жителі більше двох десятків вулиць міста. За даним фактом розпочато розслідування

Як встановили фахівці ПАТ "Закарпатгаз", повідомивши про це в поліцію, аварійна ситуація виникла внаслідок проведення несанкціонованих земляних робіт на приватній території по вулиці Дмитра Донського. Там під час робіт було пошкоджено газопровід середнього тиску (трубу діаметром 50 мм). Потерпілих немає.

З метою ліквідації аварійної ситуації учора ввечері було припинено газопостачання більше двох десятків вулиць в обласному центрі, зокрема Собранецької, Загорської, Щедріна, Закарпатської, Студентської набережної, Університетської та ін. Від газопостачання було від'єднано 1076 домогосподарств.

Витік газу було ліквідовано, аварійні роботи завершено. Сьогодні заплановано запуск газу у відключені оселі.

З цього приводу відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ужгородської міськради.

Поліція розпочала за даним фактом розслідування.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme