UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Шепетівці підсумували результати співпаці поліції і громадських формувань

Керівники громадських формувань з охорони праворядку зустрілися з правоохоронцями

У Шепетівці підсумували результати співп…

У Шепетівці працівники поліції та керівники громадських формувань з охорони громадського порядку зібралися на спільну нараду, передає Depo.Хмельницький.

Як поінформували у прес-службі ГУ НП в регіоні, метою зутрічі стала необхідність підбити підсумки співпраці, поділитися досвідом та обговорити існуючі проблеми.

На території області діє 32 громадських формування, у яких налічується близько 3000 членів. Основне їхнє завдання — надавати допомогу правоохоронним органам в забезпеченні правопорядку на території міст і сіл. Місто Шепетівка для проведення такого заходу було обрано не випадково, адже саме у Шепетівському районі найбільша кількість активно діючих громадських формувань.

Виступаючи перед учасниками семінар-наради, начальник ГУНП в Хмельницькій області Микола Семенишин зазначив, що діяльність добровільних формувань з охорони громадського порядку стала особливо актуальною зараз, коли після реформування та переатестації органи поліції мають великий некомплект працівників і один дільничний офіцер просто фізично не в змозі перекрити кілька віддалених одне від одного сіл одночасно.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme