UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Львові відбудуться Всеукраїнські дитячі змагання на призи Яни Шемякіної

У змаганнях очікується участь майже 200 юних фехтувальників з Києва, Одеси, Харкова, Тернополя, Хмельницька, Ужгорода, Запоріжжя та Львова

У суботу, 4 березня, у Львові відбудуться Всеукраїнські дитячі змагання з фехтування на шпагах "Перші кроки" на призи уславленої фехтувальниці, Олімпійської чемпіонки Ігор ХХХ Олімпіади 2012 року Яни Шемякіної. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, пише Depo.Львів.

У змаганнях очікується участь майже 200 юних фехтувальників з Києва, Одеси, Харкова, Тернополя, Хмельницька, Ужгорода, Запоріжжя та Львова.

Організатори – Львівська Академія фехтування за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації, обласної федерації фехтування та під патронатом відділення НОК України у Львівській області

Змагання розпочнуться о 10:00 год на спортивній базі Львівського державного університету фізичної культури та спорту за адресою м. Львів, вул. М. Черемшини, 17 (манеж та фехтувальний зал). Урочиста церемонія відкриття відбудеться об 11:45 год.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme