У Дніпрі перенесли суд по поверненню органу через "зникнення" відповідача

Чоловіка, який віддав органний зал московським церковникам, не можуть знайти

У Дніпрі перенесли суд по поверненню орг…

Про це у "Фейсбуці" пише активіст Олександр Гуміров, передає Depo.Дніпро.

За словами активіста у Дніпрі не відбудеться засідання суду щодо повернення будинку органної музики у власність громади.

"Контактні дані нового співвідповідача Олександра Смирного виявилися застарілими - ні номер телефону, ні адреса зйомної квартири в Дніпрі вже не його - я перевірив особисто. Навіть якщо допустити, що за адресою прописки в Харкові повістка буде вручена, то навряд чи відповідач "за свій рахунок" поїде з Харкова у Дніпро на судове засідання. Процесуальний закон передбачає що перша неявка відповідача до суду, незалежно від причин, призводить до переносу засідання на іншу дату і повторному повідомленню відповідача вже про нову дату засідання", - пише активіст.

Олександр Смирний був признаний відповідачем на минулому судовому засіданні. 30 грудня 2009 року тодішній голова обласної ради Юрій Вілкул видав Смирному довіреність, яка надавала йому змогу підписувати та укладати мирові угоди від імені Дніпропетровської обласної ради.

26 серпня 2010 року Смирним від імені облради була підписана мирова угода з релігійною громадою "Свято-миколаївський храм" УПЦ МП, згідно якої будівля органного залу перейшла у власність церкви.

Судове засідання має відбутися у Кіровському районному суді 10 березня.


Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme