Саакашвілі накинувся на "пахана Ахметова"

Екс-голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі жорстко "пройшовся" по олігарху Ринату Ахметову після того, як телеканал "Україна" облив його брудом

Реакцію на спецпрограму на "Україні", присвячену йому, Саакашвілі порилюднив на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

Розпалювач війни пахан Ахметов різко скоротив вчора вечірній випуск новин, щоб вилити по вуха бруду в спеціальній, присвячений мені програмі. Так ось, брудний ти злодію, зі мною такими методами вже 15-ий рік бореться твій подільник з розпалювання бійні на Донбасі, Путін. Твою братву злодіїв в законі, деяких ти і твій Янукович тут прихистили, погнав з Грузії саме я. Якщо якийсь урок я і виніс з Грузії, це те, що компроміси з олігархами закінчуються погано, і своїх грузинських помилок в гаряче улюбленої мною Україні я повторювати не буду.

Саакашвілі також додав, що "купити його Ахметов ніколи не зможе".

"Ти і правда завжди купував всю владу і більшість опозиції, але мене і тих, кого я приведу до влади, ти купити ніколи не зможеш. Я твердо тобі обіцяю, в ім'я загублених тобою людей, що дістанемо тебе хоч на краю землі, покараємо і змусимо принести назад награбоване, і Геббельсо-Путінські телевізійні методи тобі не допоможуть", - додав він.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme