UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Ребров розкритикував Хачеріді і заявив, що не буде його виховувати

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров після перемоги над "Олімпіком" (1:0) розповів про причини відсутності в заявці на гру захисника Євгена Хачеріді

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на офіційний сайт киян. "Хачеріді наш гравець, я сподіваюся, він буде трохи серйозніше ставитися до своєї роботи. Не до мене, а до вболівальників і футболістів, які грають поруч із ним. Я не можу людину в віці майже 30 років перевиховати. Він сам повинен розуміти, кольори якого клубу захищає. Я вимагаю від нього тільки віддачі. Якщо він це зрозуміє, я дуже сподіваюся на його повернення до першої команди. Але тут все залежить тільки від нього. Це наші особисті моменти, з якими ми розберемося. Не хочу про них говорити, але це абсолютно робочі питання.

Раніше Хачеріді думав, що йому немає заміни в "Динамо", що він №1 і може ставитися до роботи як хоче. У "Динамо" потрібно "битися" за місце у складі, як це роблять всі футболісти. Вони не отримують зарплату, а заробляють її своєю працею і потом", - заявив Ребров.

Читайте також: Чому "Динамо" має продати Хачеріді в "Шахтар"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme