Поліція Сум затримала причетних до інциденту із димовою шашкою на засіданні виконкому

Обставини події з'ясовуються

Поліція Сум затримала причетних до інцид…

До приміщення, де проходило позачергове засідання міськвиконкому, на якому розглядалися транспортні питання, була вкинута димова шашка. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Сумського міськвідділу поліції. Поліція затримала ймовірного хулігана та встановлює остаточні обставини події пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

В приміщенні міськвиконкому працювали правоохоронці, які з‘ясовували всі обставини події, встановлювали свідків та очевидців. За фактом хуліганства відкрите кримінальне провадження.

За словами начальника Сумського відділу поліції Павла Карабути, хуліганство можна було б попередити, якби адміністрація міськвиконкому дослухалася до пропозицій працівників поліції залучити їх на охорону громадського порядку під час засідання.

"Напередодні цього засідання адміністрація міськвиконкому, на відміну від двох попередніх, до поліції з запитом щодо охорони громадського порядку не зверталася, - підкреслив Павло Карабута. - Не надходив такий запит і до поліції охорони, яка здійснює контрольно-пропускний режим".

фото 0542

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme