Омелян жаліється, що його не відпускають у США через погані українські дороги

Міністру інфраструктури Володимиру Омелян Кабмін не дозволив вирушити у відрядження в США на бізнес-форум

Про це Омелян написав у "Фейсбуці", передає Depo.ua.

"Сьогодні повинен був полетіти в США ... На українсько-американський бізнес-форум, який відбудеться в Нью-Йорку 6-7 березня, і де вже зареєструвалося понад 200 учасників, готувалися три місяці. Крім того, було заплановано близько 20 зустрічей, зокрема, з американським бізнесом, таким як Дженерел Електрик, Катерпиллар. Дуже шкода, що не відбудуться переговори з Тесла і Фондом глобальних інфраструктурних партнерів ", - написав міністр.

Омелян сподівається, що "голови транспортних комітетів в Сенаті і Палаті представників, керівництво міністерств транспорту, фінансів, торгівлі, Держдепартаменту з розумінням поставляться до ситуації". "Причина скасування поїздки банальна: хтось в Кабміні вирішив, що оскільки від Вінниці до Вашингтона 7799 км, то нічого їздити в таку глушину і дозволу на поїздку мені не дали ...", - додав він.

У той же час, як повідомили Depo.ua власні джерела, Омеляну не підписали відрядження, оскільки вже через тиждень він повинен представити план ремонту українських доріг і тут же приступити до реалізації цього плану.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme