UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Новачок "Динамо" Кадар: Хотілося бачити більше людей на трибунах

Захисник "Динамо" Тамаш Кадар прокоментував свій дебютний офіційний матч за нову команду проти "Олімпіка" (1:0)

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Динамоманію. "Ми думали тільки про те, як забити. У перерві в роздягальні ніхто не опускав голову, всі були готові вийти на поле і забити м'яч. Так, ми забили тільки один м'яч, але він був дуже важливий, тому що нам вдалося взяти три очки. Нам протистояла команда, яка захищалася по 9-10 чоловік і грала на контратаках. Але ми залишалися сконцентрованими. Тренерський штаб і наші гравці виконали відмінну роботу.

Як відчуваю себе в Україні і клубі? Прекрасно. Для мене це новий виклик після двох років в Польщі. Хоча мені трохи важко, тому що не всі в команді розмовляють англійською. А українська та російська мови нелегкі. Я насолоджуюся часом, який проводжу в Києві і Україні. Поки я думаю про футбол і про гру за клуб, а з часом маю намір знайти нових друзів і познайомитися з містом.

Стадіон дуже красивий. Сьогодні я вперше бачив його наживо, хоча я вже два тижні в Києві. Також я радий, що вийшов на поле з перших хвилин. Звичайно, було б добре щоб на трибунах було більше людей, але зараз непростий період. Думаю, якщо ми будемо грати добре, то на стадіон буде приходити більше людей. Завжди приємно грати на заповненому стадіоні", - заявив Кадар.

Читайте також: Бесєдін крутіший за Ярмоленка та ще три висновки з матчу "Динамо" – "Олімпік"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme