На Харківщині врятували чоловіка, який замерзав біля дороги

У Дворічанськиому районі врятовано людину, яка потерпала від переохолодження

На Харківщині врятували чоловіка, який з…

Як повідомили Depo.Харків у Головному управлінні ДСНС України в Харківській області, сьогодні, 4 березня, о 00:16 на номер "101" від громадянина 1984 року народження за допомогою мобільного телефонного зв'язку надійшло повідомлення про те, що він, прямуючи через луки до села Тополі Кам'янської сільської ради Дворічанського району, провалився по пояс у воду і зараз потерпає від переохолодження.

За відомостями рятувальників, на місце події був направлений черговий пожежно-рятувальний підрозділ ДСНС із селища Дворічна. Відстань, яку рятувальникам необхідно було подолати, складала приблизно 38-40 км. Одночасно з відправкою підрозділу, черговий радіотелефоніст повідомив про подію провідному інспектору Дворічанського районного сектору поліції, котрий мешкав у сусідньому селі.

Він разом із головою Пісківської сільської ради першими організували пошукові роботи і о 1:15 відшукали чоловіка, який вже досить сильно змерз. Постраждалий знаходився біля дороги на краю лісового масиву на відстані 100 м від ріки Оскіл. Одразу на місці знаходження йому була надана допомога у вигляді гарячого чаю та теплої ковдри.

Невдовзі прибули рятувальники з райцентру, котрі на пожежно-рятувальному автомобілі доставили чоловіка до Дворічанської центральної районної лікарні, де йому була надана кваліфікована медична допомога.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme