На Харківщині хвору пенсіонерку три кілометри несли на руках до "швидкої"

У Богодухівському районі рятувальники допомогли медикам транспортувати хвору до автомобіля "швидкої"

Про це повідомили Depo.Харків у Головному управлінні ДСНС України в Харківській області.

За відомостями ДСНС, вчора, 3 березня, о 15:35 на номер "101" від фельдшера бригади швидкої медичної допомоги надійшла інформація про те, що їхній автомобіль на базі мікроавтобусу Renault зупинився на початку села Крисино Богодухівського району і не може подолати ґрунтове покриття дороги, яке в умовах танення снігу стало непроїзним. Медики прямували до місця проживання літньої людини, яка потребувала негайної медичної допомоги.

На місце пригоди виїхав черговий караул на пожежно-рятувальному автомобілі. На місці рятувальники встановили, що карета "швидкої" знаходилася на вулиці Новоселівська в кінці асфальтного покриття. Подальший рух автотранспорту по ґрунтовій дорозі, яка стала суцільною багнюкою, був неможливий. Враховуючи данні обставини, рятувальники вирішили забезпечити транспортування хворої у пішому порядку. Діставшись разом із фельдшером до її місця мешкання, рятувальники поклали жінку на ноші і близько 3 км несли на руках до медичної машини.

Врешті, хвора 1948 року народження була благополучно доставлена бригадою швидкої до Богодухівської центральної районної лікарні.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme