UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївців запрошують поринути у виставковий світ українського мистецтва

У музеї Верещагіна на виставці представили кераміку, гобелени, рушники, писанки та багато інших народних виробів

Миколаївців запрошують поринути у вистав…

Музей ім. В.Верещагіна запрошує на виставку народних студій образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі облдержадміністрації.

Вчора, 3 березня, в обласному художньому музеї ім. В.Верещагіна відкрилася виставка народних студій образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва "Майстри барвистої палітри". Одним з основних завдань проекту є підтримка і сприяння реалізації творчих задумів майстрів-аматорів та молоді області.

Основою експозиції стали високохудожні твори національного мистецтва: живопис, графіка, гобелени, ткацтво, рушники, вишивка, композиції з писанок, керамічні вироби, різьблення по дереву та багато іншого. Наразі на Миколаївщині активно працюють та розвиваються десять народних студій образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва.

Виставка є своєрідним підбиттям підсумку роботи народних районних студій образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. Робота гуртків відзначена дипломами та грамотами, а кращі керівники є лауреатами обласних премій. "Запрошуємо вас відвідати показ, що дає можливість відкрити світ речей, створених нашими земляками задля збереження українських традицій та розвитку сучасної культури", - повідомляють організатори.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme