UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

МБК "Миколаїв" розгромив "Волиньбаскет"

"Корабели" у рахунку "перевалили" за сто балів

МБК "Миколаїв" розгромив "Волиньбаскет"…

Вчора, 3 березня, МБК "Миколаїв" зіграв у Луцьку в ОДЮСШ з БК "Волиньбаскет". Для "корабелів" матч завершився виграшем. Про це йдеться на сайті ФБУ, повідомляє Depo.Миколаїв.

Після ігрової паузи в календарі лучани приймали гостей з Миколаєва. Це вже п'ята гра між командами в цьому сезоні. "Корабели" виграли стартове вкидання і вже в другій своїй атаці змогли відкрити рахунок у матчі. Впродовж всієї чверті ініціатива була в руках гостей і подекуди відрив складав 11 балів, проте за декілька хвилин до закінчення десятихвилинки підопічні Дмитра Чайковського все ж ввімкнулися на радість власним вболівальникам та зуміли скоротити відставання до "робочих" чотирьох балів та вийшли на рахунок 19:23.

Другу чверть лицарі продовжили з тим же самим запалом: нестримний Іван Тимощук з чудовим відсотком бомбардував кільце гостей з дальньої дистанції та зумів вивести свою команду в лідери. Практично впродовж всього періоду на паркеті домінували гравці з Луцька, але наприкінці першої половини матчу вже гравці Сергія Кірлана зуміли оформити власний ривок та знову повернути статус лідера в матчі. Рахунок "підскочив" до 29:46 після двох зіграних чвертей.

В другій половині картина гри не змінилася: на старті снайпери команд обмінялися влучними дальніми кидками, проте надалі "корабели" зуміли вдало провести серію атак і відповідно почали збільшувати власну перевагу. Остання десятихвилинка стала практично формальністю та єдиним відкритим питанням було чи наберуть гості 100 балів, з чим вони також впоралися. Фінальна ж сирена зафіксувала перемогу "Миколаєва" з рахунком 75:105.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme