UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Харківський університет внутрішніх справ випустив більше 470 лейтенантів поліції, - Світлична

Голова Харківської ОДА 4 березня привітала випускників Харківського національного університету внутрішніх справ з посвяченням у захисники правопорядку

Харківський університет внутрішніх справ…

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі Харківської ОДА, із урочистою подією нових українських поліцейських привітала голова ОДА Юлія Світлична.

"Маю особисте доручення від Верховного Головнокомандувача, президента України Петра Порошенка привітати вас із сьогоднішньою визначною подією, - звернулась до випускників ХНУВС керівник області. - Безумовно, однією з найзатребуваніших професій часу є професія вартового. Особливо сьогодні, коли ви користуєтеся довірою українського народу, коли на вас покладені великі сподівання. Адже саме з поліції почалися реальні реформи в країні. І мені приємно, що молоді, впевнені в собі професіонали поповнять лави хранителів безпеки та закону. Бажаю вам із честю та гордістю відстоювати права українського народу"

Світлична разом із заступником Міністра внутрішніх справ України, випускником ХНУВС Вадимом Трояном вручила дипломи із відзнакою кращим учням університету.

За інформацією ректора ХНУВС Валерія Сокуренка, 114 із 471 випускників вишу поїдуть виконувати свої службові обов'язки в зоні проведення АТО – в Луганській та Донецькій областях. До роботи нові українські поліцейські приступлять уже за два дні.

"Ви пройшли навчання в нелегкий час. Я впевнений, ви не підведете. Цього року наш університет святкуватиме сторіччя підготовки правоохоронців на Харківщині. Ми пишаємося своїми випускниками. Успіхів вам. Будьте справжніми, відважними, сміливими. Служіть так, щоб вас поважали люди", - звернувся до випускників Сокуренко.

У свою чергу Троян повідомив, що зараз випуски поліцейських проходять у 5 вишах України. "Вони йдуть по прискореній програмі, тому що пройшла атестація, і ми маємо недокомплект, нова гаряча кров нам потрібна", - підкреслив він.

Під час урочистостей випускники та викладачі ХНУВС, а також почесні гості вшанували пам'ять працівників правоохоронних органів, що загинули при виконанні службових обов'язків. Завершився захід прощанням випускників із прапором університету та традиційною концертною програмою.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme